Той е базиран на едноименния криминален роман

Филмът „Сбогом, Джони” е базиран на едноименния криминален роман с автор проф. Марин Дамянов. Режисьорът на трилъра Костадин Буров се впечатлява от темите за обсебването от друг човек и личната независимост.

„Обадих се на проф. Дамянов, бяхме работили заедно по предишния ми филм. За щастие, той вече имаше готов сценарий по романа. Кандидатствахме в „Националния филмов център” и от втория път проектът беше одобрен”, обясни Костадин Буров, режисьор на филма.

Актрисата Християна Стоименова играе ролята на Ния. „Ния е момиче, което изживява пътя си от съзряването на една ученичка до зряла жена. Тя е млада, влюбена и това, което я води, е чувството за отговорност, партньорство, естетика, финост и нежност на младата възраст, която после прераства в силна и отговорна жена”, разказа Християна Стоименова.

Филмът поставя акцент върху начина, по който правим изборите в живота си. „Колко е важно да бъдеш категоричен в изборите си и да живееш живота си, доверявайки се на интуицията си”, допълни актьорът Деян Георгиев.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.