Това е една от най-успешните фирми у нас и в чужбина

Inter Ceramic днес е една от водещите компании в България за обзавеждане на баня и кухня и предлага най-голямо разнообразие от продукти в тази сфера. Всички те са в наличност във фирмените обекти на компанията и са готови да бъдат доставени до дългогодишните партньори. Тази висока конкурентоспособност е една от причините

Inter Ceramic „днес“ да бъде една от най-успешните фирми у нас и в чужбина!

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Друга отличителна черта на компанията е индивидуалното отношение към всеки член на сплотения колектив, което пък дава отражение на екипната работа и креативността. Хората, които работят в Inter Ceramic, признават, че чувстват компанията като свое семейство и най-важното за тях е да имат пълноценни и ползотворни отношения с клиентите и партньорите си

Снимка: Интер Керамик, www.interceramicbg.com

„В Inter Ceramic дойдох случайно, от обява в интернет за шофьор на камион“, разказва Иван Георгиев, търговски мениджър за България. Признава, че след като е усетил отношението и атмосферата в компанията, решава да остане – вече 13 години, при това оглавявайки търговския отдел за България. Казва, че през годините е минал през всички звена и процеси в компанията е това е било от изключителна полза за работата му.

Снимка: Интер Керамик, www.interceramicbg.com

Милена Мирева, специалист маркетинг, се среща с Inter Ceramic преди година като тяхно рекламно лице... и остава, след като с екипа се харесват взаимно. Именно конкурентната среда и потенциалът за развитие я привлича и вдъхновява всеки ден.

Артикулите, предлагани от Inter Ceramic, са с отличителен иновативен дизайн и стабилно и доказано качество. Дизайнерите и продуктовите мениджъри на компанията постоянно работят върху разработването на нови колекции, предлагайки цялостни решения. Резултатът е впечатляващ – вече години наред компанията е част от домовете на много семейства, институции и организации.

Снимка: Интер Керамик, www.interceramicbg.com

Резултатът, постигнат в България, е това, което вдъхновява Венцислав Иванов, мениджър продажби във външнотърговски отдел. Той се присъединява към екипа преди 3 години и в момента отговаря за гръцкия и кипърския пазар на компанията, най-вече за поддържането на добри бизнес и чисто човешки взаимоотношения с партньорите и контрагентите.

Всеки продукт, произведен и предлаган от Inter Ceramic, идва с твърда гаранция за произход и качество. Друг голям плюс е модерно оборудваният и специализиран СЕРВИЗЕН център, който гарантира спокойствието на крайните клиенти и фирмите, с които компанията работи. Модерно оборудваният собствен производствен отдел и линиите за асемблиране практически могат да удовлетворят всякакви клиентски търсения, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или SPA продукти.

Снимка: Интер Керамик, www.interceramicbg.com

Днес трудът на екипа на компанията може да бъде усетен във всяко кътче на луксозната изложбена 4-етажна сграда, в офисите, складовите площи и производствените бази. Inter Ceramic признават, че изработват всеки продукт с внимание към детайла, зад който стои работата на най-големите професионалисти в бранша. Това признава и един от служителите, присъединили се към компанията най-отдавна - Мария Петкова, дошла в Inter Ceramic през 2008-ма година. От 4-5 години тя отговаря за редица важни процеси, от които зависи цялата компания, оглавявайки позицията на офис организатор. „Чувството е страхотно – от 15 години идвам на работа с усмивка и удоволствие и така си и тръгвам“, споделя тя.

Така, благодарение на устойчивата си концепция за търговски отношения, на твърдите принципи за коректност в отношенията и на сплотената работа на целия екип, Inter Ceramic израства и вече не е просто една от най-успешните български компании в този бранш, а истинско семейство, което върви обединено по общия си път напред.


Над 15 000 кв м търговска и изложбена площ, мащабна логистична зона, присъствие на редица международни пазари, дългогодишни партньорства в цяла България и хиляди доволни клиенти – това е резултатът от работата по една мечта, превърната в семеен бизнес, и носеща името Inter Ceramic.

Българската компания за обзавеждане на бани и кухни е създадена преди почти 20 години и в началото дейността ѝ е насочена към производство и внос на смесители, а към днешна дата разполага с огромно портфолио от продукти с широко потребление и високо

качество, мащабна дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, сериозни партньорства и приятелства с клиентите.

Още с основаването на компанията е ясна и бизнес концепцията ѝ - предлагане на продукти само към търговски обекти с обособена търговска площ, където са бъдат позиционирани и самите продукти на марката. И до днес това остава едно от основните и неизменни правила на Inter Ceramic.

През 2007 година компанията вече зарежда със свои продукти над 1000 фирми в цялата страна, а през 2010 г. стъпва и на редица международни пазари - Северна Македония, Гърция, Румъния, Хърватска, Сърбия, Молдова и др.