„Тя не иска да говори за преживяното”, каза Красимир

Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо. Тя е силно момиче и с времето ще съумее да преодолее случилото се. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад. Това каза първо по NOVA в ефира на „Здравей, България” бащата на момичето с 400 шева Красимир.

„Направо те убивам” и „Ще ти закача главата” написал задържаният на обезобразеното момиче преди нападението

Дали разследващите са се отнесли с необходимото внимание към случая на жестокост, той коментира: „Това е една нишка, в която са навързани твърде много организации. В цялата работа има и хора, които предполагам са си свършили добре работата. Хората от Първо РУ веднага установиха предполагаемия извършител. След това му е била наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката”.

Стана ясно, че едва онзи ден разследващите са разбрали за заплахите от страна на задържания към момичето. Красимир не знаел за тях, като разбрал впоследствие. „Въпросния човек съм го виждал един-два пъти, дори не го познавам. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен, която да доведе до такива последствия”, каза още бащата.

РЕЦИДИВИСТ: Задържаният за нападението с макетно ножче – осъждан за други две подобни престъпления

За случая родителят разбрал от дежурния полицай, който му обяснил, че става въпрос за сбиване. „Помислих, че са се събрали тийнейджъри и между тях е станал някакъв битов скандал. Когато пристигнах на място, нещата не бяха такива. Няма да коментирам вътре в жилището какво беше състоянието”, разказа той.

Красимир иска справедливо наказание. „Има органи, които да преценят какво обвинение да бъде повдигнато. Искаме справедливост. Окачествяването като „лека телесна повреда” е безумие и няма да оставим нещата така. Ще се борим за промяна, която трябва да направят законотворците, изпратени от нас”, подчерта той.

Адв. Киров за момичето с 400 шева: Има загуба на идентичността, емоционалното ѝ състояние е сринато

ВСИЧКО ЗА БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК