Емека - тоалетната хартия, известна с колоритния си мечок Емечо

Може би никой не си задава въпроса дали тоалетната хартия, която използва вкъщи, е печелила награди, но ето че понякога това дори се превръща в новина. Емека - тоалетната хартия, известна с колоритния си мечок Емечо, бе отличена за най-добро съотношение цена-качество на българския пазар (Best Buy Award 2023/2024) на ICERTIAS в категория „тоалетни хартии“.

Носителят на приза се определя след независимо потребителско проучване, което е и най-ценната характеристика на тази награда. Доволните клиенти са цел на всеки бизнес, а специално в тази категория необходимостта да си на ниво е изключително важна.

 

Бонус е и когато продуктът отговаря на някои по-специфични изисквания и предоставя приятни удобства, като впечатляваща мекота, издръжливост, интересен дизайн и разнообразни аромати. Добавяме и това, че вложените еластични нишки правят тоалетната хартия Емека още по-здрава, дори и при намокряне, и наградата на Best Buy Award става все по-предвидима.

Съвсем резонно е да се каже, че това е марка, позната и на децата – дори и още да не могат да кажат името ѝ, те със сигурност се сещат за eдин от любимите телевизионни образи, който винаги я придружава. Пухкавият, леко непохватен, забавен и добродушен мечок Емечо е насреща за игри, забавления и дори малки пакости, в които е равностоен другар. Затова и родителите често чуват името на мечока и знаят, че хартията, която официално представлява, е предпочитана и от на най-малките вкъщи.

Ако не сте обръщали внимание досега, а просто автоматично добавяте по един пакет в количката, добре е да знаете, че Емека се предлага в няколко ароматни варианта и един напълно натурален – без цвят и аромат, но със същите високи качества като останалите видове.

Снимка: Емека

Наградата Best Buy Award се връчва под формата на сертификат и медал и е утвърден метод, чрез който потребителите разбират, че купуват качествен продукт на възможно най-добрата цена. Продуктите и услугите, които са носители на тази награда, я получават след дълго потребителско проучване за различните категории. Best Buy Award са награди, базирани на международни стандарти, определени от ICERTIAS – Международната сертификационна асоциация, базирана в Цюрих, Швейцария.