В мемоарната си книга 41-годишната певица признава, че е забременяла от Тимбърлейк

Бритни Спиърс твърди, че е правила аборт по време на връзката си с Джъстин Тимбърлейк преди почти 20 години. В мемоарната си книга „Жената в мен”, която трябва да излезе скоро, 41-годишната певица признава, че е забременяла от Тимбърлейк, но е направила аборт, защото той не е бил готов да бъде баща, предаде БГНЕС.

„Бременността беше изненада за мен, но не беше трагедия. Много обичах Джъстин и винаги съм си мислела, че един ден ще имаме семейство. Вярно е, че тя [бременността] се случи малко по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин абсолютно не беше щастлив от тази бременност. Той каза, че не сме готови да имаме дете, че сме твърде млади за това", се казва в мемоарите на Спиърс, цитирани от „Пийпъл”.

„Не знам дали това беше правилното решение. Ако решението зависеше изцяло от мен, никога нямаше да направя аборт. Но Джъстин беше пределно ясен, че не иска да бъде баща”, казва Спиърс.

Бритни Спиърс притесни феновете си, размятайки ножове по бански (ВИДЕО)

Представителите на Тимбърлейк все още не са коментирали това изявление на Бритни Спиърс.

По-рано беше съобщено, че мемоарите на певицата предизвикват сериозна загриженост у бившите ѝ гаджета Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел. Те поискали да им бъде предоставено копие от книгата преди публикуването ѝ, за да могат да разберат какви подробности от отношенията с тях Бритни възнамерява да направи публично достояние. Адвокатите на Тимбърлейк и Фарел заявиха, че ще съдят Бритни Спиърс, ако някои пасажи от книгата не бъдат премахнати преди публикуването. Как в крайна сметка се е разрешила тази ситуация все още не е известно.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се срещаха в продължение на три години, от 1999 до 2002 г.. Раздялата на двойката беше шумна и публична: звездите се разделиха уж заради изневяра на Бритни, а тази история Джъстин отрази в нашумелия музикален клип „Cry Me a River“.

Бритни Спиърс с първи коментар за развода й

Впоследствие Бритни Спиърс се омъжва за Кевин Федърлайн, от когото има двама синове. След развода и поради факта, че е смятана за психически нестабилна, в продължение на много години тя под грижите на баща си, а децата са оставени да живеят с баща си. Сега 18-годишният Шон и 17-годишният Джейдън са в сложни отношения с майка си, тъй като според Федърлайн те са недоволни от начина ѝ на живот. Бившите съпрузи продължават периодично публично да изясняват отношенията си заради децата и да се обвиняват взаимно в недостойно поведение.

Снимка: Getty Images

Емоционалното състояние на самата Бритни Спиърс, която вече е разведена и със Сам Асгари, също редовно става обект на публични дебати. След като беше освободена от ареста, Бритни Спиърс започна активно да се занимава със социалните мрежи, публикувайки голи снимки и правейки високопарни изявления. Поведението на Бритни - танци с ножове, скандали на публични места, караници със съпруга ѝ и т.н. - предизвиква недоумение у много хора и подозрения, че тя приема забранени вещества, но самата певица моли да я оставят на мира.

Що се отнася до Тимбърлейк, той е женен за актрисата Джесика Бийл, имат две деца.

Снимка: Getty Image