Ден преди началото на техния Black Friday, eMAG разкриват още 12 избрани продукта

eMAG Black Friday, дългоочакваното шопинг събитие, започва след по-малко от 24 часа и платформата за електронна търговия разкрива още 12 от продуктите на оферта в него, като споделя, че 3 от 4 оферти, част от кампанията, са с най-ниска цена за годината*.

Според проучване на Kantar** Румъния онлайн продължава да е основен канал за пазаруване на българите на Black Friday, като тази година 75,3% от респондентите, живеещи в градски райони, са споделили намерение да купят нещо в рамките на кампанията. Средният бюджет, отделен за Black Friday покупки в Черния петък, се е увеличил с над 100 лв. спрямо миналата година, достигайки 613 лв.

Тази година eMAG отбелязва 11-ото издание на eMAG Black Friday и кампанията включва над 1 000 000 оферти от широка гама продуктови категории, което я прави тази с най-много оферти на eMAG досега в сравнение с всички останали Black Friday кампании на платформата. С над 10 000 000 бр. продукти на склад за eMAG Black Friday в офертите ще има смартфони и джаджи, телевизори, аудио Hi-Fi и фото, малки и големи домакински уреди, лаптопи и ИТ продукти, продукти за лична грижа и парфюми, автомобилни гуми и артикули за автомобили, продукти за дома и градината, направи си сам/инструменти, играчки и продукти за деца, мода, спорт и други – предлагани от eMAG и от различни Marketplace търговци на платформата на определените от тях цени. Броят на офертите достига над 1 000 000 благодарение на включването на оферти от повече Marketplace търговци през тази седмица, чийто брой в българския eMAG Marketplace е общо над 9 900.

В петък, 17 ноември, eMAG Black Friday офертата ще включва**:

Снимка: eMAG 

В петък, 17 ноември, клиентите на eMAG ще могат да открият следните необичайни оферти:

  • До 40% отстъпка от оферти за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново поколение
  • Монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка
  • Различни курсове за личностно развитие в много области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове
  • Ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: английски, италиански, испански, дори онлайн курс по английски за интервю за работа
  • Ваучери с отстъпка до 67% за коли под наем, кемпери
  • Оферти за различни работилници, уроци по фотография, рисуване с вино
  • Ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски
  • Ваучери за гориво с отстъпка до 7%
  • Почивки в България в топ хотели
  • Избор за различни кемпери, най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за единичен кемпер е 8 000 лв.

 

eMAG напомня, че броят на предлаганите продукти за Black Friday е предварително определен специално за кампанията и за някои от продуктите може да не покрие цялото търсене. За удобно потребителско изживяване и лесно поръчване на Black Friday, 17 ноември, eMAG препоръчва на клиентите:

  • Да инсталират мобилното приложение на eMAG и да активират известията, за да разберат кога започва Black Friday 2023;
  • Да запазят любимото си място за доставка, за да могат удобно да вземат Black Friday поръчките си;
  • Да запазят своята карта в акаунта си, за да плащат сигурно и лесно;
  • Да си подготвят списък с любими продукти.

Новите клиенти на платформата могат лесно да регистрират акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват интерактивното ръководство, достъпно за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.

Снимка: eMAG 

Гъвкави решения за доставка и плащане

Потребителите ще могат да изберат доставка на техните поръчки до над 1 000 куриерски офиси, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, да вземат поръчките си от един от трите шоурума на eMAG у нас, или те да им бъдат доставени с куриер до избран адрес. Целта е всички Black Friday поръчки да бъдат доставени до 2 декември.

За да могат да закупят желаните продукти, без да натоварват личния си бюджет, клиентите на eMAG ще разполагат и с гъвкави опции за плащане: те могат да изберат плащане с кредитна карта или да се възползват от безлихвени вноски с онлайн одобрение. Възможно е и използването на специалната кобрандирана карта, с която клиентите могат да пазаруват онлайн на разсрочено плащане и с 0% лихва. При използване на картата се акумулират и бонус точки.

 

*Продукт, чиято продажна цена на eMAG Black Friday е най-ниската за периода от 1 януари до 17 ноември 2023 г., ще бъде отбелязан със специален бадж „най-ниска цена за годината“. Отнася се само за продукти, предлагани на платформата на еMAG за посочения период и не включва референции към цени на търговци извън платформата eMAG.

**Проучването е поръчано от eMAG и проведено от Kantar чрез лични интервюта и попълване на въпросник на таблет между 16 и 26 октомври 2023 г. сред национално представителна градска извадка от 1 025 респонденти на възраст между 18 и 55 години. Проучването в България е част от регионално проучване, проведено също в Румъния и Унгария.

***При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на специално определените за нея количества.