Какви поуки си е взел от състезанието

Участието в „Игри на волята” е помогнало на Николай Рълев да открие себе си и да разбере с какво иска да се занимава в бъдеще.

„Със сигурност съм доволен от представянето си. Можех да покажа още много. Така както брат ми, така и аз, смятам, че сме много добра комбина, ако бях влязъл вътре в самата игра”, разказа Николай Рълев.

Според него брат му се е представил перфектно. „На терен, на социална игра, просто нямам забележки.  Съветвам всички мои последователи в социалните мрежи  да оценяват това, което имат, докато не го загубят, защото аз там загубих и почнах да разбирам какво е важно в живота и какво не е”, допълни участникът в „Игри на волята”.

Иван Рълев грабна победата в “Игри на волята” 5

За него важното е да е по-смирен, да знае кога да говори и да порасне по-бързо, защото това, което е бил в началото на играта, не е било това, което трябва да види един зрител. „За да излезеш в национална телевизия ти трябва да даваш някакъв правилен пример, който аз не го дадох. Хоби ми е да тренирам хората, да ги мотивирам”, разказва състезателят.

По професия той е финансов консултант. „Откакто излязох от „Игри на волята” вече нямам никакви притеснения да говоря пред камера, пред публика и стигнах до позицията мениджър, която за моите години е бих казал е доста добра”, сподели още Николай Рълев.

Според него да си финансов мениджър е трудно. „Защото трябва да се докоснеш до човека и трябва да направиш най-доброто за човека. С това, което аз предлагам като услуга, помагам на хората в професионален и личен план”, разказа състезателят.