Припомняме, че нейната лична история, споделена пред NOVA, завърши с щастлив край

Всяка година NOVA е на гости в дома на любима популярна личност, за да покажем и да разкажем как се подготвя за празника. Днес сме избрали дома на "Мисис баба" Дони Василева и нейния любим - Момчил. Припомняме, че нейната лична история, споделена пред NOVA - борбата ѝ да открие биологичното си семейство, завърши с щастлив край.

„Много обичам да събирам близките си през годините винаги в моя дом. Обожавам да имам гости, предпочитам да ми идват, отколкото аз да ходя. Така че, както снощи, така и днес отново ще се съберем с много близки хора”, посочи Василева.

Как „Мисис баба” Дони Василева откри биологичната си майка

Част от менюто са традиционната баклава, печени ребра и сарми. „И също имам специална рецепта, която се казва „Бонбони на Дони”, добави тя. 

Дони и Момчил разказват, че случайно са се запознали. Той живее в Берлин, но това не е пречка за тях. "Хубавото е, че когато сме заедно използваме времето по-пълноценно и рационално", добави Момчил. 

Семейството е избрало месото на коледната им трапеза да бъде печена на пещ пуйка. На масата ще се съберат близките на "Мисис баба". "Ще имаме интернационална Коледа. Зет ми е от Венецуела и много обича баница", добави тя. 

Повече гледайте във видеото.