Коя е Даяна Йорданова

Тази седмица гост в рубриката „Новите известни" е Даяна Йорданова, по-известна в интернет пространството като българската Гал Гадот. Тя е на 27 години , учи право , има собствен бизнес за сладки изделия и над 80 000 последователи в тикток, повечето, от които мъже.

„Новите известни”: Романтичната история на Балан и Надежда (ВИДЕО)

Даяна Йорданова се занимава със създаване на съдържание в социалните мрежи и дигитален маркетинг. Наскоро се връща обратно в София, за да завърши висшето си образование.

„За мен е ценно да покажа на хората, че в социалните мрежи не винаги е необходимо да бъде създаван параван, който не отговаря на истината в личния живот. Когато се наложи да се озовеш в по-тежка финансова ситуация, защо това да не бъде споделено на хората и да се надсмеете заедно над проблема. Това е моето оръжие”, казва тя.

Продуцент, актьор, инфлуенсър, певец: Кой е Денислав Димчев (ВИДЕО)

Даяна споделя, че иска да остане вярна на себе си. „В момента съм там, където трябва да бъда. Щастлива съм, че се върнах отново в университета, че се налага да се сблъсквам с трудности, благодарна съм за всичко, което ми се случва”, казва още тя.

Повече гледайте във видеото.