Три истории, които доказват, че истинската любов е възможна

Съществуват ли наистина сродни души и какво е да срещнете своята – след десетки години чакане? Тази седмица в „Темата на NOVA” журналистът Василена Гръбчева и операторът Димитър Василев разказват истории, в които любовта е възможна. Екипът на NOVA среща зрителите с три двойки, които сбъдват мечтите си в една и съща година – 2017-а.

Французин и българо-сръбкиня се срещат преди повече от 50 години на Централната гара в София – докато тя пътува за Ниш, а той за Париж. Разделят се на друга гара, за да се срещнат отново няколко десетилетия по-късно, пак на гара. Успяват ли двамата да намерят път един към друг и как живеят днес? И още – каква изненади са донесли последните 7 години на пицаря Адриан и любимата му Михаела, които се сгодиха в ефира на NOVA?

Отваряме отново и вратите на Дома за възрастни хора с увреждания в Стара Загора. Там през 2017 г. зрителите на NOVA станаха част от сватбения ден на Татяна и Боян – двама души с нелечими заболявания, които намериха спасение в любовта си един към друг и дадоха надежда на хиляди хора.