Тя твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата на баща им

Дъщерята на легендата на френското кино Ален Делон – Анушка, наруши мълчанието си. Тя беше обвинявана от брат си Антъни, че е „скрила страданието” на баща им.  

Ален Делон е поставен под правна защита за медицинските грижи, от които има нужда

Анушка се определя като съкрушена и уплашена жена. В пространно интервю за Elle тя описва семейния климат в имението в село Души, където трите деца на известния френски актьор се разкъсват помежду си пред очите му, обезсилен от възрастта и болестта.

Анушка твърди, че братята ѝ се разхождат въоръжени из къщата, принуждавайки я да посещава баща си, заедно с бодигард. "Те си мислят, че са в Дивия запад", възкликва тя. А когато тримата се събират при баща си, атмосферата по думите ѝ е зловеща. 

Затова тя е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. "Не искам той да изпита такава тягостна атмосфера, тези хора ми забиха нож в гърба", казва Анушка. "Детето е като гъба и попива всичко. Редовно получавам смъртни заплахи от фенове на баща си. Опитвали са се да проникнат в дома ми. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре", заяви тя.

В интервюто дъщерята на Ален Делон разкрива и, че е мислела за самоубийство в деня, в който баща ѝ е подал сигнал в полицията срещу нея.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС