Актьорът снима колежката си Христина Апостолова

Актьорът Владимир Карамазов, който от няколко години се занимава професионално и с фотография, сподели с последователите си в социалните мрежи, че вече държи в ръцете си престижно отличие.

„Исках да спечеля Xposure International Photography Awards, защото е труден, защото е безплатен и участват голям брой  фотографи (на церемонията май казаха 80 000 кадъра) и защото, за разлика от много други конкурси, в този има само първо и второ място. Кръговете в журирането са пет и аз ги минавах. Само двама от седемте фотографи щяха да получат имейл, че са победителите и ще бъдат поканени в Шарджа, ОАЕ. Но шанса да получа имейл е малък. След две седмици получих имейл, че съм от двамата победители, които ще си поделят първото и второ място. Всичко около пътуването поема фестивалът. На страхотна церемония взех второто място в категорията, но това е една от най-важните ми награди.  Поста го пиша за последните изречения. Как понякога играта, която играеш, започва да се нарежда в твоя полза. Наградата беше поводът за пет изключително важни срещи за мен с хора, които са от влиятелните в света на фотографията. Показах им проектите си и всичко започна да се случва бързо. Тези хора ми казаха къде се намирам като фотограф и това, което правя, на какво ниво е. Те застават зад мен. Все още в главата ми е каша. Много се радвам, че всичко това започна  точно с този портрет. Парите, които получих като награда, ще са за самолетни билети за следващите срещи!”, сподели самият Карамазов.

Владо Карамазов: Моят герой в „Есента на демона“ може да бъде спасен с любов или с ново предизвикателство

На отличения кадър авторът е заснел колежката си Христина Апостолова. Владимир Карамазов и тя си партнират в сериала на NOVA „Дяволското гърло: Есента на демона”.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase