Напрежението в червения отбор ще достигне връхната си точка, а любовта между Митко и Мони ще разцъфне

Още един готвач ще напусне Кухнята на Ада в Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След вчерашния провал в синята кухня, номинирани за изгонване бяха амбициозните готвачи Чоткин и Галин. Шеф Виктор Ангелов им даде втори шанс да се докажат, след като съотборниците им не успяха да посочат виновника за грешката. Двамата кулинари от синия отбор ще бъдат гледани под лупа тази вечер.

Сексоложката Наталия Кобилкина напусна Hell’s Kitchen

В червения отбор пък напрежението ще достигне невиждани размери, след като две от дамите с най-изявени характери ще се впуснат в тежка словесна битка. Новодошлата Михаела и сладкарката Стефани ще влязат в толкова сериозен спор, че дори футболният ултрас Нинов няма да издържи на високите децибели. Докато едни се карат, други ще стават все по-близки. Симпатиите между Димитър и Симона стават още по-големи, а една изненада ще просълзи резервирания Митко.

Интернет звезди щурмуват Кухнята на Ада тази вечер

Участникът, който шеф Ангелов изгони тази вечер, ще бъде гост в подкаста на Hell’s Kitchen “Кухнята след Ада”, където ще разкаже пред водещия Станислав Иванов всичко интересно, което е останало скрито от камерите в Кухнята на Ада. Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване на Hell's Kitchen по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.