Участникът признава, че е влязъл в кулинарното риалити, за да натрупа знания и умения как да управлява по-добре ресторант и кухня

Ресторантьорският наследник от Варна, Керан Костадинов е само на 22 години и бе част от кулинарното риалити Hell’s Kitchen. Той е поредният отстранен участник от отбора на сините и пред репортер на „На кафе“ талантливият младеж разказва повече за емоциите и предизвикателствата в предаването.

Керан признава, че е участвал в кулинарното риалити не за наградата от 100 000 лв., а желанието му е било да натрупа знания и умения.

„Гледал съм предишните два сезона и много ми харесва предаването. Исках да изпитам емоцията. Hell’s Kitchen е много близо до мен, защото искам да се занимавам с нещо подобно и да съм ресторантьор в бъдеще. Исках да се науча как по-добре да управлявам кухня и да науча рецепти от професионални готвачи. Успях абсолютно всичко, което си бях планирал и то за краткото време, което бях вътре. След като излязох веднага направих рецептите, които научих вътре“, разкрива целта си да влезе в шоуто отпадналият участник.

Гатьо: Аз ще бъде победител в Звездния отбор!

Коя е най-голямата му грешка?

„Трябваше да покажа силния си характер и да не позволявам да ми се качват на главата. Мислеха ме за малкото момченце и за слаб готвач. В мъжкия отбор проблемът дойде от там, че в началото всички искаха да са приятели и не показваха как реално стоят нещата. Два три дни преди аз да напусна Hell’s Kitchen, нещата ескалираха. Тогава и започнаха да си казват истината в лицето. Най-подмолният като отношение към мен бе Славейко. Стискам палци на Никол“, разсъждава Керан.

„Много харесвам шеф Ангелов и ми напомня на дядо ми – строг и справедлив. Трябва да имам самочувствие в кулинарията, но трябва да натрупам опит, за да имам самочувствие“, коментира оценката на шеф Ангелов и неговите препоръки.

Керан споделя, че се е обърнал към Гатьо с определението „Амазонка“ на шега. Мислел си е, че поведението на командоса в „Игри на волята“ е на шега, за да стане по-забавно предаването. Не е целял да го ядоса, но и не смята, че му дължи извинение.

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

За него любовната връзка в Hell’s Kitchen е нещо неочаквано и не е предполагал, че може да се получи двойка между двамата толкова различни участници. Митко е тих и по-бавно говорещ и мислещ как се изразява, докато Симона е експанзивна, която казва всичко на момента. Дори той е този, който разказва на Симона за чувствата на Митко.

Керан освен с амбиции в кулинарията, се е занимавал от 5 клас с танци. Завършил е Национално училище по танцово изкуство в София с профил класически балет и е професионален танцьор. Предпочитанията му са към модерния балет. За съжаление се е отказал от тях и не танцува от 4 години. Танцува му се много, не според него не се оценява това изкуство в България.

На този етап мечтата на Керан е да си направи малко заведение. Той е съсобственик на известен рибен ресторант във Варна, но не желае да получава всичко наготово. Би бил по-щастлив, ако постигне нещо сам.

Още интересни истории от живота му, за интереса му към модата и за танците, гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.