Георги и Сарамандов са застрашените от отбора на сините

Един от кулинарите в Hell’s Kitchen 6 ще се раздели с мечтата си да грабне наградата от 100 000 лева в епизода тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След вчерашния провал на Сините срещу отбора на звездите, номинации получиха сладкарят Сарамандов и опитният готвач Георги. Елиминацията на един от двамата би отслабила изцяло мъжкия отбор.

Керан от Hell’s Kitchen: Шеф Ангелов е строг и справедлив като дядо ми

Червените тази вечер също ще излъчат двама номинирани след мастър клас на тема индонезийска кухня. Техниката за готвене ще създаде сериозни проблеми на част от кулинарите, които ще трябва да платят цената за грешките си и да облекат оранжеви престилки.

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Вечерната резервация отново ще нагнети напрежението в двата отбора до краен предел. В скандалите при Червените ще се включат обичайните заподозрени - ексцентричната Михаела и устатият футболен фен Нинов. Напрежението пък ще се отрази много силно на чувствителния сладкар Сарамандов от Сините.

Кой ще напусне Кухнята на Ада?

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.