Личната им голяма страст е тяхната LATIDA

Те са красивите гласове до Лили Иванова, търсят и развиват таланта на децата от вокална група „БонБон”, но личната им голяма страст е тяхната LATIDA - групата и песните, които ги вадят на първа линия в българската музика. Яна и Бети, в чийто талант няма съмнение.

„ЛаТиДа" с песен срещу домашното насилие

"Познаваме се отдавна. Всяка една от нас се е опирала на другата в труден момент. Най-хубавите мигове в живота ни сме споделяли заедно, казват Елизабет Нешева и Яна Балева.

Те добавят, че тяхната работа е това, което обичат да правят. „Влагаме много любов във всяко едни наше занимание и това ни кара да сме щастливи”, уточнява Яна Балева.

„Новата ни песен „Ти знаеш” поставят на преден план обичта, като движеща сила. Това е нашата сила”, казва Елизабет Нешева. Тя добавя, че тектът и музиката на песента са на Боян Христов, а всички, които участват във видеото са показани в най-естествената си светлина.

"Щастливи сме, че сме част от екипа на Лили Иванова. Черпим вдъхновение от нея, всяка среща с нея е изключителна", допълват Яна и Бети.

Целия разговор гледайте във видеото

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase