Поредна куртка ще бъде добавена в колекцията на шеф Виктор Ангелов

Неочаквано развитие на играта очаква всички кандидати за титлата “Най-добър готвач на България” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Напрежението в двете кухни се увеличава с всеки изминал ден, а шеф Виктор Ангелов ще добави нова куртка към своята богата кулинарна колекция.

Пореден мастър клас очаква Червените, а този път туристическата агенция на Hell’s Kitchen ще ги отведе директно в Южна Корея, където шеф Лий Син Куан ще ги посвети в тайните на корейската кухня. Най-добрите ще спечелят имунитет, а най-зле представилите се - оранжеви престилки.

Чимидова от Hell’s Kitchen: Приемам всяка забележка на шеф Ангелов като градивна критика

След загубата от Златните, топ сладкарят Сарамандов и енергичният Чоткин ще трябва да се борят със зъби и нокти за оставането си в Кухнята на Ада, докато неразбирателството в отбора им не спира да нараства и да достига нови върхове.

Ще се сдобрят ли любимката на шеф Ангелов Симона и темпераментната Никол, колко готвачи са нужни, за да сготвят на шест математика и чия куртка ще бъде свалена завинаги?

Златните покориха вегетарианския връх в Hell's Kitchen

Гледайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 10 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.