Двамата су-шефове ни разхождат зад кулисите на хитовото кулинарно предаване Hell’s Kitchen

Репортерката на „На кафе“ Божила ни разхожда зад кулисите на Hell’s Kitchen и разкрива тайни от снимачната площадка на кулинарното риалити. Шеф Светла и шеф Никола от два месеца са в ролята на су-шефове и признават, че се чувстват в свои води в предаването. Харесват им дори и ранните ставания в 4.30-5.00 ч. всяка сутрин. Тяхна задача е да будят в 6.00 ч. участниците, които обикновено се оплакват от ранното ставане.

„Участниците са жестоки. Много са интересни, колоритни и е истинско забавление с тях“, категорична е шеф Светла.

Шокиращи събития в Кухнята на Ада тази вечер

„Никой до сега не е влизал в Бункера, но ако ти харесва, може да ти уредим седмичен или месечен пансион. Ще има закуска варен боб. Много е релаксиращо да се спи на пода, а не на тези твърди пружини. В Бункера няма никакъв багаж, нито дрехи, нито гримове… Перат си дрехите, оставят ги да се изсушат и се обличат с тях на сутринта“, развеждат репортерката на „На кафе“ из спалните помещения. „Това е Hell’s Kitchen СПА, където има истински матраци и легла. В това помещение си имат багаж и козметика.“

„Не помним живота преди Hell’s Kitchen“, категорични са и двамата.

„Момичетата се по-хитри от момчетата, защото още в началото се усетиха. Когато имат игра за стая и територия, те се обличат с няколко чифта бельо и дрехи. Готвят така облечени на караваните и ако не успеят да се върнат в СПА-то, поне имат няколко допълнителни дрехи за преобличане“, разказва Светла.

Чимидова от Hell’s Kitchen: Приемам всяка забележка на шеф Ангелов като градивна критика

„Това е нашето място, където следим какво правят участниците в кухнята, а също така и разработваме рецептите ни. Заедно с шеф Ангелов измисляме менютата за предизвикателствата и за новите менюта“, разкриват шефовете и споделят рецептата им за гъши дроб с чътни от круша и мармалад от червен лук.

Гледайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 10 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.