Политикът смята, че за да има чужди инвестиции в страната, е необходима политическа стабилност

Кампанията върви по приличен начин, но на някои от опонентите ни не се нравят социологическите проучвания и се опитват да придадат скорост на техните кампании с неприятни послания, включително за политики, в които самите те са участвали. Това каза кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„Политически неприемливи партньори, от гледна точка на техните послания, са „Възраждане“ и БСП. Няма как нашата визия да бъде съвместима с тях. Оттам-нататък, никога не сме се отричали от нищо, още повече в рамките на един изострен дебат какво ни очаква след поредните парламентарни избори, които ще подредят партиите“, посочи Георгиев.

Изборът на България - новата власт: От София до Брюксел: Дебат между кандидатите за евродепутати в ефира на NOVA

Политикът смята, че за да има чужди инвестиции в страната, е необходима политическа стабилност. Той посочи, че пътуванията в чужбина по време на управлението на ГЕРБ-СДС са били ориентирани към представяне на възможностите на страната и политическата стабилност за този период.

Той коментира проблемите в образованието. Георгиев посочи, че темпът на повишаване на учителските заплати, на новите инвестиции в образованието и подобряването на материалната база в училищата е спрял.

Акциите на МВР за "купения вот": Към кого са насочени и ще има ли присъди

Политикът коментира и проблемите с инфраструктурата. Той каза, че правителствата на ГЕРБ-СДС до 2021 г. са отделяли целеви средства за тези проекти.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase