„Всеки, който преминава през химиотерапия, знае, че има добри и лоши дни”, сподели принцесата

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън заяви, че има "добър напредък" след диагностицирането ѝ с рак и ще присъства на церемонията Trooping the Colour, предаде Би Би Си. Това ще бъде първата ѝ публична поява тази година след поставянето на диагнозата и коремната операция през януари.

В лично съобщение Катрин казва, че лечението ѝ ще продължи още няколко месеца.

Вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън след новината, че е диагностицирана с рак

"Всеки, който преминава през химиотерапия, знае, че има добри и лоши дни. В лошите дни се чувстваш слаб, уморен и трябва да се отдадеш на почивка. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш максимално от това. Научавам се да бъда търпелива, особено по отношение на несигурността. Приемам всеки ден такъв, какъвто е, слушам тялото си и си позволявам да отделя това толкова необходимо време за оздравяване", казва принцесата.

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак (ВИДЕО)

Катрин също така благодари за обществената подкрепа.

"Това наистина е от огромно значение за мен и Уилям и ни помогна да преодолеем някои от най-трудните моменти", се казва в посланието на принцесата.

Принцесата е започнала да работи от дома си и очаква да присъства на някои събития през лятото, но от двореца Кенсингтън подчертават, че това не е пълно завръщане и че плановете могат да бъдат променени в кратък срок. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС