Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Провокативната инфлуенсърка Ивка Бейбе, която не се притеснява да задава всякакви въпроси, ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ този вторник. Въпреки че признава, че голямата й страст определено не е готвенето, тя ще се впусне смело в кулинарното предизвикателство.

Свежо четиристепенно меню с поп фолк певеца Адам в „Черешката на тортата“

Тя ще приготви за гостите любимата й салата „Витаминка“ с цвекло, морков, зелена ябълка и лимон, основното ще бъде пилешко месо с моцарела, песто дженовезе и бейби картофки, а десертът – вкусна импровизация с маскарпоне, какао и вишни. Вечерята ще бъде гореща и изпълнена със закачливи диалози, а настроението повече от приповдигнато.

Ще овладее ли Ивка кулинарните техники и ще се справи ли със специалната задача на шеф Манчев? Коя е голямата й мечта, защо не може да бъде опитомена и каква изненада е подготвила за компанията, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.