Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник старт на кулинарната надпревара поставя авто инфлуенсърът и всестранно развита личност Нончев. Той успява да сбъдне мечтата си да се занимава с автомобили, които да ремонтира и преобразява, а с оригиналните си изобретения, става популярен в социалните мрежи. В подкаста му „Гаража“ Авто Нончев кани различни гости, с които разговаря за автомобил, сервизи, катастрофи, полицаи…Създава и Youtube канал, в който показва и детайлно разказа на феновете си процесите и тайните на оправените от него автомобили. Как се създава подвижен кабрио басейн, джакузи, люлка или чешма от автомобили, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Табиетлийска вечеря в китно родопско село с композитора Явор Русинов в „Черешката на тортата“

Нончев готви с голямо желание и менюто му, което ще предложи на гостите, е съставено от две салати – първата от зелен микс с чери домати, а втората е със сирена и цвекло. За предястие инфлуенсърът приготвя рулца от прошуто със сирена. Основното ястие е свинско контрафиле със сос, а десертът, с който ще завърши вечерта е сладкиш от ябълки, бисквити и маскарпоне. Шеф Манчев поставя индивидуални задачи към всеки участник в кулинарното риалити и специалната задача на домакина е да използва манго в менюто си. Под каква форма ще успее да го включи в ястията си Авто Нончев, зрителите ще могат да видят в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер.

Шеф Манчев събира в кухнята най-влиятелните млади българи

Каква грандиозна изненада е подготвил домакина за гостите си и какви оценки ще получи, гледайте този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.