Гледайте новия епизод на кулинарното шоу този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Провокативната инфлуенсърка Йоана Йокко, която се отличава със странно чувство за хумор, ще бъде домакин в „Черешката на тортата“ този вторник. Тя ще се похвали с луксозен кокошарник и ще представи любимата си кокошка, с която се е снимала за корица на една от книгите ѝ. След 10 години живот в Белгия, домакинята е категорична, че хората там далеч не са разбирали чувството ѝ за хумор, с което провокира и разсмива родните си почитатели. Йоана се занимава с различни дейности, сред които Youtube канал, фирма за отдаване под наем на кемпери и дори благотворителна фондация, с името „Имаш леля“.

Нетрадиционна, забавна вечеря с инфлуенсъра Авто Нончев в „Черешката на тортата“

Пътешественик по душа, който е обиколил голяма част от света, Йоко ще комбинира различни стилове и националности в менюто си. В него се преплитат интернационални елементи и рецепти от нейните готварски книги. Йоана ще поднесе като предястие комбинация между салата и стартер. Домакинята приготвя суши от краставица и мариновани яйца по корейска рецепта. Основното й ястие е вдъхновено от мексиканската кухня и е пилешко със зеленчуци, киноа и ориз. Десертът, с който смята да изкуши компанията е класическо тирамису. Шеф Манчев поставя индивидуални задачи към всеки участник в кулинарното риалити и специалната задача към Йоко е да включи аспержи в менюто си. Под каква форма ще успее да ги сготви домакинята, зрителите ще могат да видят в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер.

Шеф Манчев събира в кухнята най-влиятелните млади българи

Ще разкрие ли домакинята от къде идва голямата й любов към кокошките и за какво ползва черупките от яйцата? С какви оригинални подаръци от собствената й градина ще изпрати гостите си и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте този вторник в новия епизод на „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.