Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тdзи събота от 20.00 ч. по NOVA

В събота вълнуващ финал на звездната седмица в „Черешката на тортата“ ще постави Изабел Овчарова- Изи, позната на зрителите на NOVA и от Hell’s Kitchen. Тя очаквано няма да срещне особени затруднения в кухнята. Изи от години се занимава с Youtube видеа, пише книги, записва свой подкаст и има силно присъствие в социалните медии. Тя е не само писател и влогър, но и вдъхновител за последователите си. Участието й в „Черешката на тортата“ не я притеснява, тъй като от години тя снима видеа, в които демонстрира кулинарните си умения.

Рибно меню, вдъхновено от Бургас и морето, от Лидия в „Черешката на тортата“

Днес зрителите на NOVA ще получат 2 в 1, тъй като Изабел няма да спре да говори, като едновременно с това - готви в кухнята. Тя е подготвила богато меню, с което планира да впечатли не само компанията, но и шеф Манчев. Домакинята дава избор на гостите си между две салати – табуле с булгур и салата „Меден мързел“, кръстена на дресинга от медена горчица в нея. „Колелото на късмета“ е интересно предястие, в което малки чушлета са обвити в топла прегръдка от хрупкав бекон. Изи приготвя домашни содени питки, които са подходящи за основното – пилешко върху канапе от сметанов сос с гъби и картофено пюре. Вечерта ще започне със специално питие „Синя мистерия“ и ще завърши с карамелена бомба с бананов чипс.

Микс от интернационални рецепти от инфлуенсърката Йоана Йокко в „Черешката на тортата“

Какви трикове е успяла да научи от участието си в Hell’s Kitchen и ще демонстрира ли някои от тях тази вечер? Какви изненади е подготвила домакинята за своите гости и кой ще грабне плакета на шеф Манчев тази седмица, гледайте в новия епизод на „Черешката на тортата“ тази събота от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.