Новото попълнение Мартин донесе победа и спасение за Гордите

Непростима грешка на математика Никола Караолис лиши Силните от победа на арената на “Игри на волята”. Въпреки натрупаната преднина, той не успя да се справи с последното препятствие и даде възможност на Гордите и Дръзките да окупират първите две места в битката за спасение. 

Предателства и сблъсък на умове в “Игри на волята” тази вечер

Денят за Гордите започна с тежък избор за новодошлия Мартин, който реши да се съобрази с мнението на мнозинството в племето и изпрати бизнесмена Симеон Кралев в изгнание на Блатото. Междувременно в лагерите на Дръзките и Силните разделението и войната между коалициите ставаха все по-ожесточени.

Освен физическите предизвикателства, участниците в номинационната битка трябваше да се справят и с 3 логически задачи "В герой за Жълтите се превърна новото попълнение Мартин, който подреди последния пъзел за рекордно кратко време, осигурявайки победа и спасение за своя отбор". Втори се класираха Сините, а последното място остана за отбора на Зелените, което означаваше сигурна среща с водещата Ралица Паскалева край огъня.

IT специалистът Мартин Кънев се присъединява към Гордите в “Игри на волята”

Мащабното риалити продължава утре вечер с нова номинационна битка, два племенни съвета и изненадваща елиминация.

Не пропускайте следващия епизод на “Игри на волята” в четвъртък, 26 септември, от 20:00 по NOVA.

Тук последно изречение трябва да е за победителя, понеже не казваме нищо за него, само кои са стигнали до първите две места.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .