Той спечели битката между отлъчените на Блатото

Прокуденият член на Гордите Симеон Кралев се връща обратно при Жълтите след като спечели битката срещу останалите бедстващи играчи на Блатото. Въпреки изоставането и претърпяната контузия, бизнесменът съумя да реши финалната загадка по-бързо от противниците си. Победата осигури на Кралев шанс сам да определи към кое племе да се присъедини и той избра бившия си отбор.

Един се измъква от Блатото тази вечер в “Игри на волята”

В сблъсъка на изгнаниците финансовата сътрудничка Анита се възползва от грешка на френския легионер Венци и акробатът Борисенко и се сдоби с имунитет, въпреки че дълго време се движеше на предпоследно място. Психологът д-р Петкова пък остана последна и получи два автоматични номинационни гласа.

Дръзките отново се отправят към Брега на отчаянието в “Игри на волята”

Капитанската битка между строителния инженер Гешев, рисковия мениджър Караолис и състезателя по калистеника Добрин също завърши с изненадващ обрат. Лидерът на Гордите Добрин имаше натрупана преднина, но последното препятствие по трасето го затрудни. Това изоставане даде възможност на съперниците му да го изравнят, а впоследствие лидерът на Силните Караолис успя да реши главоблъсканицата най-бързо. За своя награда той избра да подари видео връзка с близки хора на своя съплеменник Раду.

Утре в приключенското риалити предстои зрелищна морска битка, след която едно племе ще отиде на племенен съвет.

Как ще реагират Гордите при завръщането на Кралев? Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” в сряда, 2 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова