Отпадналите участнички споделят емоциите и преживяванията си в най-екстремното риалити

Отпадналите от „Игри на волята“ 22-годишна плувкиня Габриела Димитрова и 23-годишната фитнес треньорка Иванина Тодорова са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за преживяванията, стратегиите и изненадите в екстремното риалити. Габриела си тръгна от надпреварата по собствено желание, докато Иванина от племето на Дръзките напусна предаването по медицински причини. Треньорката емоционално преживява излизането си и все още се вълнува докато говори за това. За нея участието й в „Игри на волята“ е огромна мечта и е фен на предаването още от първи сезон. Тя разказва, че от малка има фобия от вода, не може да плува, но заради предаването се записва на уроци по плуване и преодолява страха си. Габриела от своя страна кандидатства като на шега за пети сезон, но успява да влезе в настоящия.

„Приятелят ми изключително много ме подкрепяше и мина заради мен през всичко. За мое щастие той е кинезитерапевт и ще ми трябва неговата помощ. Моята стратегия си вървеше по план и исках да играя с жени, защото за мен трябва да има жена победител. Исках на финала да има максимално много жени, за да бутнем мъжете. Чисто физически е невъзможно“, споделя Иванина.

Три състезателки казаха сбогом на “Игри на волята”

„Когато получих съобщението, че ще вляза в Игрите, започнах да заеквам и дори не можех да го прочета на глас. Бях на ферибот с приятели. Ако бях в нормално племе за мен стратегията беше да се гонят по-силни хора“, признава плувкинята.

Иванина в риалитито пада по гръб и контузията й е на гръбначните прешлени. Получава първи стадий на дискова херния и лекарите в Спешното са категорични, че не може да продължи надпреварата с контузията. Месец й е необходим, за да се изправи на крака и да започне постепенно възстановяване.

Причината Габриела да поиска да си тръгне е болката от цистит и спукана киста на яйчник. Тя продължава да се вълнува от осъдителните коментари, че се е държала като принцеса и не може да издържи на Блатото.

Бизнесменът Симеон Кралев се завръща при Гордите в “Игри на волята”

„Аз като бивш културист съм свикнала да гладувам. Липсата на храна за мен не беше такъв проблем. Намирахме си някакви неща като джанки, жито, цветчета и не се притеснявах дали стават за ядене“, разказва Иванина. „Много бях изненадана, че хората обсъждаха най-вече външния ми вид и гласа ми. Не харесват плътния ми глас и то е като лавина след един коментар, всички го копират. На живо ме поздравяват и никой не смее да ми каже нещо лошо. Не ми пука и бях сигурна, че ще има нещо, за което да ме хейтят. Исках да видя какво е.“

„Аз направих грешката да прочета 90% от коментарите, в които ми пишат много лоши неща. Качих пост, в който описах ситуацията, но няма как да убедя хората. Някои ме разбраха, за други е оправдание“, признава Габи. „Според мен Мартин умишлено саботираше нареждането на пъзела и искаше да си смени племето. Но той успя да отиде в племе и уговорката ни бе от там да прати най-слабия“, обяснява Габриела.

Иванина признава, че като дете е страдала от булимия и влизането й във фитнес залата я спасява от заболяването. Преминава през множество спортове, отдава се на културизъм, но заради „Игри на волята“ се подлага на кондиционни тренировки и се научава да плува.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова