Силните избраха да изпратят Димитър от Гордите в изгнание на Блатото

Един от най-запомнящите се участници в “Игри на волята” и вицешампион от сезон 5, Момчил Василев, се класира за All Stars сезона на приключенското риалити. Той спечели кастинг битката срещу MMA боеца Иво Тунов в зрелищен сблъсък и записа рекордна 29-а победа на Арената. Племето на Силните, което беше посочило именно Момчил за свой фаворит, получи шанс да отлъчи един от своите преки съперници на Блатото.

Рекордьорът по победи Момчил Василев се завръща на Арената на “Игри на волята”

Дуелът между двамата претенденти изпита тяхната издръжливост, концентрация и точност. Въпреки по-малкия си опит, специалистът по бойни изкуства Тунов се движеше наравно с опонента си до самия край на битката. По-бързите реакции и добрите познания за играта позволиха на Момчил да триумфира, и да подсигури своето място в звездния сезон на мащабното риалити.

Плувецът Благой Панайотов е изпратен в изгнание в “Игри на волята”

След съгласуване с новодошлата в отбора - Пелипенко, Силните избраха да изпратят войника Димитър от племето на Гордите в изгнание. На негово място те решиха да върнат своята бивша съплеменничка Миряна, давайки ѝ шанс да продължи участието си в голямата игра.

Войната на племената продължава следващата седмица с нови битки, обрати и спиращи дъха  предизвикателства.

Не пропускайте премиерния епизод на “Игри на волята” в понеделник, 7 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова