Силните изпуснаха лидерската си позиция и акостираха на Брега на отчаянието

Бедстващото племе на Дръзките постигна първата си победа в битките за територия в “Игри на волята”. След една седмица, прекарана на Стопанството и две на Брега на отчаянието, Сините най-накрая успяха да завоюват Резиденция. Преди старта на играта, войникът Димитър от Гордите беше изпратен в изгнание на Блатото, а неговото място зае бившата членка на Силните - Миряна.

Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Сблъсъкът между трите племена даде шанс на новите капитани на Зелените, Сините и Жълтите -  Силвия, Микяй и Мартин, да докажат своите лидерски способности в битка. Въпреки натрупаната преднина, Силните не разпределиха правилно постовете си и позволиха да бъдат изпреварени. Победата се реши на финалното препятствие, където баскетболистката Десислава подреди сложния пъзел преди своите конкуренти Мартин и Караолис. Втори завършиха Гордите, за които остана Стопанството, а Силните трябваше да се задоволят с Брега на отчаянието.

Инфлуенсърката Рени: В „Игри на волята“ не ми липсваше телефон, а семейството, кучето и храната

Сътресенията в племената на Гордите и Силните продължиха и след края на териториалната битка, а кандидатите за власт в двете племена - Кралев и Раду, направиха поредни крачки към постигането на своите цели.

Утре в най-мащабното риалити предстоят нови две вълнуващи индивидуални битки. Едно капитанско решение ще изненада всички, а още един от изгнаниците ще получи шанс да влезе в голямата надпревара.

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” във вторник, 8 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова