Битка на нерви и спокойствие очаква капитаните и изгнаниците

Още един от изгнаниците на Блатото ще влезе в голямата надпревара в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Шестимата отлъчени ще излязат в сблъсък за спасение със специални правила, а загубата ще означава сигурна номинация. Тримата лидери на Дръзките, Силните и Гордите също ще се изправят в индивидуален дуел, където балансът и спокойствието ще играят ключова роля, а едно капитанско решение ще шокира всички.

Дръзките завоюваха бленуваната Резиденция в “Игри на волята”

Загубата на Зелените в териториалната битка вчера ще разклати капитана на племето Силвия, а стратегът на отбора Раду ще се възползва от ситуацията, за да завземе още повече територия за себе си. Междувременно идването на младата студентка Миряна при Жълтите ще даде нови сили на изолирания бизнесмен Кралев, който ще направи първи стъпки към формирането на новата си коалиция.

Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Кой ще влезе в голямата игра, как ще се разпредели влиянието при Силните и какво ще каже шеф Манчев за ястията на Дръзките, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова