Силвия остава сама срещу всички в племето на Силните

Неочаквани нови съюзи ще се сформират в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Противоречивият бизнесмен Кралев и новодошлата в племето на Гордите Миряна ще направят първи стъпки към френския легионер Венци, който триумфира в битката за спасение между изгнаниците вчера.

Френският легионер Венци Цветков се спаси от Блатото в “Игри на волята”

Междувременно коалициите при Дръзките и Силните също ще претърпят метаморфоза. Джудистката Магдалена ще се присъедини към доминиращата група в отбора на Дръзките, предвождана от музикалния артист Павел, докато двете поредни загуби за Силните ще настроят почти всички при Зелените срещу капитана на отбора Силвия, поставяйки я в неизгодна позиция.

Блатото губи нов обитател тази вечер в “Игри на волята”

Първата номинационна битка тази седмица ще изпита работата в екип и логическата мисъл на всяко едно от трите племена, а загубилият отбор ще се срещне с водещата Ралица Паскалева край огъня.

Ще продължи ли победната серия на Дръзките, ще успее ли Силвия да извоюва победа със Силните и чия страна ще заеме новото попълнение на Гордите Венци, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова