Нейното първо ексклузивно интервю може да гледате в новия епизод на подкаста “След игрите

Една от най-силните жени в шестия сезон на “Игри на волята” - културистката Наталия Климентова, отпадна от приключенското риалити след загуба в елиминационния двубой срещу своя съплеменник Светлин. Представителите на Дръзките се бориха до последно за своето оставане в надпреварата, но не успяха да спечелят битката за спасение срещу капитана на Силните Силвия и морския търговец Калоян.

Двама участници се сбогуват с “Игри на волята”

Дуелът между двамата коалиционни партньори се състоя на едно от най-тежите трасета в историята на предаването. По-добрите физически възможности на състезателя по калистеника Светлин му дадоха предимство и той грабна победата, елиминирайки единствения си останал близък човек в Синия отбор. За награда той получи 100 златни гроша и имунитет срещу изпращане на Блатото, от който ще може да се възползва при нужда занапред в състезанието.

Гордите запазват племето си цяло в “Игри на волята”

Още двама воини бяха в опасност по време на племенния съвет на отлъчените на Блатото. За тяхна изненада обаче вотът край огъня се превърна в гласуване за това кой да получи шанс за влизане във Войната на племената. Решаващият глас на цирковия артист Борисенко осигури билет за голямата игра на финансовата сътрудничка Анита.

Четирима номинирани в новия епизод на “Игри на волята”

В своето първо ексклузивно интервю на горещия стол до водещата Ваня Запрянова в подкаста “След Игрите” отпадналата Наталия ще разкаже за своето участие в най-мащабното риалити, за коалициите при Дръзките, за случилото се между Рени и Светлин и кой от нейните съперници най-много заслужава наградата от 100 000 лв.

Утре на Арената в Дивия север предстои следващата вълнуваща кастинг битка, в която участие ще вземе един от най-ярките участници от сезон 5 - Михаил, а племето на Гордите ще получи шанс да си спечели безценно предимство.

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” в събота, 12 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.    

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова