Културистката разкрива фаворитите си и кой има най-големи шансове за победа в екстремното риалити

Професионалният състезател по културизъм Наталия Климентова бе част от племето на Дръзките в сезон 6 на „Игри на волята“, но след тежка елиминационна битка със съплеменника си Светлин, отпадна от екстремното риалити. Участничката е гост в студиото на „Събуди се“, където разказва какво е да си част от вселената на „Игри на волята“. Признава, че много е искала да продължи напред, но и сега продължава да се вълнува, гледайки епизодите на малкия екран. Докато беше част от предаването имаше представа за развитието на играта, но вече с нетърпение очаква да разбере какво ще се случи и дали ще се потвърди преценката и мнението й за хората в риалитито.

„Моята дилема преди да вляза в Игрите бе дали ще успея в този социален експеримент да запазя себе си. Исках да не играя никакви роли и да видя до къде мога да стигна. Дали ще бъда приета от останалите играчи и от зрителите? Ще бъда ли отхвърлена или номинирана, заради експресивността и емоционалната ми същност“, признава, че не би играла с друга стратегия културистката.

Културистката Наталия Климентова отпадна от “Игри на волята”

Каква е стратегията за успех в „Игри на волята“?

„В предишни сезони сякаш хората показваха повече спортните си заложби и не участваха в сложни коалиции. Разчитаха предимно на себе си. Но в пети и шести сезон смятам, че без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в играта. Това бе моят препъни камък, тъй като за мен победата не е на всяка цена. Имам принципи и морални устои, които не смятам да прекрача нито в риалитито, нито за рейтинг, нито за голямата печалба от 100 000 лв.“, категорична е участничката.

Жените или мъжете са по-добри стратези?

„Жените имат добри идеи, но им куца осъществяването им. Мъжете добре си правят стратегиите, но и са по-задружни. Стоят си на мъжката дума и по-рядко се среща при тях предателството“, е мнението на Наталия.

Двама участници се сбогуват с “Игри на волята”

Тя разказва, че се е била подготвила за глада и студа, но престоят й на Брега на отчаянието е бил наистина отчайващ. Отчита недоспиването и напрежението като основни проблеми. Не са могли да почиват, заради големите температурни промени – от 35 градуса жега през деня, до студ и влага през нощта. Разказва, че се опитвала да поддържа огъня през нощта и се е грижила за съплеменниците си.

„Моят фаворит е Светлин от племето на Дръзките, тъй като той е добър и много сърцат. Стискам му палци, но знам, че толкова добрите хора не печелят „Игри на волята“. Смятам, че Гешев е много добре подготвен и е инвестирал много в тренировки сред кастинг битката. Има висок коефициент на интелигентност и добра психика. Подготвен е добре и на пъзели. От другите отбори харесвам Раду“, споделя фаворитите си за победител в екстремното риалити Наталия.

Тя разказва, че много си харесва племето на Дръзките, тъй като в него всички са възпитани и са спазвали добрия уважителен тон. Влиза в „Игри на волята“, за да предизвика себе си и да усети адреналина и изживяването, които не може да открие във външна среда. Признава, че в Игрите е готвела непрекъснато и е била определена като готвач на Дръзките, затова вижда своето естествено продължение в Hell’s Kitchen.

Повече за изядените 10 000 яйца годишно, за кариерата й в бодибилдинга и културизма и за любимата й храна – житото, гледайте във видеото.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова