Новодошлият Станислав изпраща неочакван воин в изгнание на Блатото

Едно от племената в “Игри на волята” ще изчезне от картата на екстремното риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В изненадващ развой на събитията участниците в голямата игра ще се борят за оцеляването си в битка, а съдбата на воините от заличеното племе ще бъде решена на Арената.

Лекоатлетката Крамарска триумфира в капитанската битка в “Игри на волята”

Състезателите ще трябва да преминат по трасе посредством различни по големина варели, а стратегията, правилното разпределяне на силите и концентрацията ще бъдат от ключово значение. В края на изпитанието племената ще се сблъскат с легендарния пъзел на Архимед.

Още един изгнаник се спасява от Блатото в “Игри на волята”

Шокиращо решение ще вземе и новото попълнение на Гордите Станислав, който след пристигането си в Резиденцията ще избере кой от новите си съплеменници да изпрати в изгнание.

Кое племе ще остане в историята, кой ще покори Арената и кого ще приветстват обитателите на Блатото, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова