Нов съвет за Дръзките определя първите номинирани участници тази седмица

Луда надпревара очаква Храбрите и Силните на Арената на екстремното риалити “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Силата, издръжливостта и правилната стратегия ще излязат на преден план в героичния маратон, а загубилите ще се явят пред водещата Ралица Паскалева край огъня.

Наталия: За да успееш в „Игри на волята“, трябва да имаш гъвкава стратегия

Племенен съвет очаква и Дръзките, които загубиха номинационния сблъсък вчера. Доминиращата коалиция, предвождана от бореца Микяй има ясна цел, но как ще отвърне на удара нароченият от тях участник?

Изгнаниците от Блатото завладяха племето на Гордите в “Игри на волята”

Междувременно каскадьорката Силвия ще покаже първи симпатии към новия капитан на Храбрите Станислав, а постоянните оплаквания на бизнесмена Кралев ще продължат да всяват смут в лагера на Червените.

Кой ще бъде номиниран и кой ще се класира за кастинг битката в събота, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова