Един от номинираните ще се озове при изгнаниците на Блатото

Напрегнати двубои очакват номинираните участници в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. За оставането си в надпреварата ще се борят играчите от племената на Дръзките и Храбрите - Добрин, Кралев, Светлин и Гешев. 

В битката за оцеляване спасението няма да бъде гарантирано за никого и пореден неочакван обрат ще изпита хладнокръвието и уменията на участниците - един от тях ще напусне играта завинаги, а друг ще бъде заточен на Блатото.

Силните изпратиха Храбрите на елиминации в "Игри на волята”

Нов племенен съвет очаква и обитателите на най-тежката територия в приключенското предаване. След битката за влизане в голямата игра във вторник, плувецът Благой вече има два служебни номинационни гласа, но съюзът му с акробата Борисенко има друга мишена. Ще пожънат ли плановете им успех?

Елиминираният изгнаник ще бъде ексклузивен гост в официалния подкаст на предаването “След Игрите”, където ще разкаже за вълнуващото си приключение в екстремното риалити.

Героичен маратон в новия епизод на “Игри на волята”

Кои ще са двамата паднали герои, кой ще се спаси и кой ще бъде новият отлъчен на Блатото, ще разберете в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова