Отлъченият от изгнаниците Благой е ексклузивен гост в подкаста „След Игрите“

Двама воини се разделиха с мечтата си за победа в „Игри на волята“ и голямата награда от 100 000 лв. Състезателят по калистеника Светлин Митев загуби елиминационния сблъсък срещу Добрин Добрев от племето на Храбрите, докато плувецът Благой Панайотов беше изпратен вкъщи след гласуване на племенния съвет на Блатните.

Двама напускат “Игри на волята” тази вечер

Денят за номинираните започна с битка за спасение между представителите на Дръзките и Храбрите - Светлин, Гешев, Добрин и Кралев. Капитанът на сините Гешев постигна категорична победа и успя да се спаси. Завършилите втори и трети - Добрин и Светлин - трябваше да се изправят един срещу друг във финален двубой за оцеляване, а загубилият Кралев се озова отново на Блатото.

Силните изпратиха Храбрите на елиминации в "Игри на волята”

Елиминационният двубой между спряганите за финалисти състезатели по калистеника протече изключително динамично. Ключови грешки от страна на Светлин обаче позволиха на Добрин да го изпревари и да триумфира, отстранявайки го завинаги от надпреварата.

В лагера на Блатните пък беше време за нов племенен съвет. Гласовете бяха разделени между плувеца Благой и военния Димитър, а гласът на новодошлата Крамарска се оказа решаващ и сложи точка на участието на нейния враг Благой в приключенското риалити.

Героичен маратон в новия епизод на “Игри на волята”

Отпадналият изгнаник Благой е ексклузивен гост в новия епизод на официалния подкаст на предаването „След Игрите“. В компанията на водещата Ваня Запрянова той ще разкаже любопитни подробности за своето участие, за коалициите, за предателствата и за това докъде мисли, че ще стигне неговият приятел Кралев. В събота в “След Игрите” ще гостува и Светлин, който ще разкаже за отношенията си с Ренета и за голямата си мечта да участва в “Игри на волята”. 

Утре в най-мащабното риалити е време за нова кастинг битка, която ще постави Силните в неочаквана ситуация.

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 19 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова