Отпадналият участник е категоричен, че трябва да си в коалиция, ако искаш да продължиш напред в играта

Светлин Митев бе един от най-подготвените и целеустремени участници в екстремното риалити „Игри на волята“. Състезателят по калистеника загуби елиминационния сблъсък срещу Добрин Добрев и за изненада на по-голяма част от зрителите напусна предаването. Повече за загубите, победите и уроците от тях, участникът споделя в студиото на „Събуди се“.

Той все още не може да повярва, че отпадна и след като гледа последния епизод с негово участие, разкрива, че е малко разочарован и то най-вече от себе си. Сигурен е, че би могъл да стигне по-напред в предаването.

„Социалната игра при мен тръгна добре, но завърши по-лошо отколкото очаквахме. Подготвял съм се много за Арената и бях готов за нея. Тя е причината да вляза в Игрите. За мое разочарование на две поредни битки не се представих добре. На спасителната си битка съборих едната си топка и трябваше да направя още едно минаване на трасето. А мешката също ми изяде много време от трасето“, разглежда грешките, довели да отпадането си Светлин.

Състезателят по калистеника Светлин и плувецът Благой напуснаха „Игри на волята“

„Може би трябваше да взема по-рано мерки, когато видях, че коалицията ни се разпада. Но не мога да наруша дадената ми дума и докато и последната жена от коалицията ни не отпадна, не можех да се присъединя към мъжете и да й забия нож в гърба. Харесвам си племето и се разбирахме и с мъжете, и с жените. Исках да продължим всички заедно, но това е играта“, категоричен е участникът.

Светлин разбива мита, че е имало нещо повече между него и Рени. Според него те са приятели, но не са заедно като двойка. Тя му е най-близкия човек в предаването и заблудата за връзка между тях идва, сред реакцията му, когато тя напуска риалитито.

„Поддържам връзка с почти всички участници от „Игри на волята“. Имаме си общи групи, гледаме епизоди заедно, забавляваме се“, разказва той.

„Игри на волята“ е най-гледаното предаване у нас и животът ми малко или много се промени. Доста деца ме разпознават и ме спират на улицата, за да се снимаме. Едновременно ми е готино, но и не чак толкова, защото съм им фаворит, а отпадам. Най-добрият комплимент, който получих е, че съм истински и, че съм добър на Арената“, коментира популярността след участието си в риалитито.

Двама напускат “Игри на волята” тази вечер

Може ли без интриги да се стигне до финал?

„Това, че играеш социалната игра, не означава, че се забъркваш или създаваш в интриги. Трябва да има коалиции ако искаш да продължиш напред в играта“, категоричен е отпадналият участник.

„Следващата ми мечта e да вляза в All Stars на „Игри на волята“.  Ако следващата или по-следващата година ме викнат на кастинг битка ще дам всичко от себе си, както всеки път на Арената. Ще бъда подготвен. Живея със спорта – ставам и си лягам с него. Подготовката ми никога не е спирала и цял живот съм се подготвял за „Игри на волята“, споделя Светлин, който е категоричен, че не съжалява за битките и пораженията.

„Ще стискам палци на Добрин и вярвам, че може да стигне до финал. С него сме се подготвяли заедно. И той много искаше да влезе, както и аз.“

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова