Тя ще влезе в кастинг съревнование с бодибилдърката Радотина Радева

Една от най-колоритните участнички в „Игри на волята“ Красима Кирова отново ще стъпи на Арената на най-екстремното риалити тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Тя ще се състезава в кастинг двубой, който би могъл да ѝ донесе сигурно участие в All Stars сезона на предаването.

На пътя ѝ ще застане една от най-титулуваните състезателки по бодибилдинг в България за 2023 г. - Радостина Радева, която ще се опита да сбъдне мечтата си да стане част от седмия сезон на екстремното риалити.

Светлин: Вярвам, че Добрин може да стигне до финал на „Игри на волята“

Племето на Силните също ще вземе участие в кастинг сблъсъка и ще постави бъдещето си на карта, избирайки една от претендентките.

Отпадналият в елиминационния двубой вчера Светлин ще бъде ексклузивен гост в следващия епизод на подкаста „След Игрите“, където ще сподели интересни детайли около връзката си с инфлуенсърката Ренета, коалициите при Дръзките и какво е можел да промени в играта си, за да продължи в битката за голямата награда от 100 000 лв.

Състезателят по калистеника Светлин и плувецът Благой напуснаха „Игри на волята“

Кой ще триумфира в кастинг битката и каква ще бъде съдбата на Силните, гледайте в новия епизод на „Игри на волята“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова