Защо плувецът и състезателят по калистеника се разделиха с мечтата си за победа в най-екстремното риалити?

В студиото на „На кафе“ Благой и Светлин споделиха какво ги е препънало по пътя към голямата победа. Светлин разкри взаимоотношенията си с Рени, а Благой сподели повече за отношенията си с Кралев.

„В предишните сезони по време на битката на Момчил или на Фифо за All Stars игрите с мешките бяха различни. Аз лично за първи път виждам подобна мешка и задачата ме хвана неподготвен“, споделя Светлин и признава, че след излизането си похарчил 86 лв. в денонощен магазин, в който се продавали само сладки неща, чипсове и безалкохолни. „Когато се прибрах у дома си, прегледах всички сайтове, за да намеря този тип мешка и веднага си я поръчах."

Женската коалиция донесе триумф за Силните в “Игри на волята”

„На Благото всеки играе срещу всеки, като истински канибали. Аз очаквах подобно гласуване и не бях изненадан“, допълва Благой и споделя, че не се изненадва от хейта по негов адрес в социалните мрежи. „Накрая не комуникирах особено с моето племе. Общувах само със Симеон. Но можеше да играя една идея по-смирено.“

„Можех да покажа още много в социалната игра и на Арената. Започнах убедително със социалната игра, но се случи така, че Иванина напусна при контузия, а после и Рени. Беше кофти късмет. Излизахме един по един. С Рени много се забавляваме на коментарите и цялата любовна история, която хората създадоха. Между нас няма нищо повече от приятелство“, признава Светлин.

Шокиращи обрати в “Игри на волята” тази вечер

Благой, от своя страна, разсъждава, че една от големите му грешки е именно в социалната игра. „Принципен човек съм, имахме си коалиция и бяхме готови да стигнем доста напред. Но нещата се обърнаха, заболя ме и изгубих желание!“ По повод отношенията си с Кралев Благой споделя, че когато отишъл на Арената в първия ден, той е бил най-лъчезарен и усмихнат.

Светлин споделя, че по време на излъчването на първия сезон  на „Игри на волята“ през 2019 година заминава за САЩ. „Когато се върнах миналата година, вече завършил, хванах първите седмици от пети сезон. Веднага ме заинтригува самата Арена. Първоначално помислих, че само известни личности влизат в предаването и затова игнорирах факта, че аз мога да участвам. Един ден се разхождах с приятел по „Витошка“ и той ми каза, че съм идеален за „Игри на волята“ и поясни, че там взимат всякакви хора. Когато се прибрах, веднага попълних анкетата за участие във формата.“

Светлин след “Игри на волята”: Стана ми гадно, когато Ренета скри от мен, че ще напусне предаването

Благой също не е гледал всички сезони на предаването. Признава, че за него Блатото е било най-голямото изпитание в екстремното риалити. За Светлин обаче, най-голямото предизвикателство е била социалната игра. Чувства се форсиран от факта, че трябва да следи и нея, освен битките на Арената.

С какво се занимават в момента Благой и Светлин, гледайте във видеото.

Гледайте следващия епизод на “Игри на волята” във вторник, 22 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова