Още един от Блатните ще спечели място във Войната на племената

Елиминационен сблъсък ще противопостави капитаните на Дръзките, Силните и Храбрите в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Състезателката по борба Магдалена, зъболекарката Анджела и френският легионер Венци ще влязат в зрелищна битка, а завършилият на последно място ще се прости с мястото си в екстремното риалити.

Благой и Светлин от „Игри на волята“: Какво ги препъна по пътя към победата?

Оспорвана ще бъде борбата и между изгнаниците от Блатото, които отново ще излязат на Арената, за да определят следващото попълнение в голямата игра. Само най-добрите трима обаче ще имат възможността да стигнат до финалния етап от битката, в която ще бъде определен победителят.

Женската коалиция донесе триумф за Силните в “Игри на волята”

Отпадналият капитан ще бъде ексклузивен гост в новия епизод на официалния подкаст на предаването “След Игрите”, където ще има възможност да разкаже в детайли за своите приключения в Дивия север.

Кой ще отпадне, кой ще се спаси и кой ще бъде следващият спасил се от Блатото, гледайте в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова