Венци не съжалява, че е отпаднал на този етап от “Игри на волята”, защото целта му никога не е била финалът или победата

Венци Цветков отпадна от “Игри на волята” след капитанска битка. В официалния подкаст “След игрите” той разказа повече за преживяванията си в приключенското риалити, за Френския легион и за живота в институции за деца, лишени от родителски грижи.

Венци не съжалява, че е отпаднал на този етап от “Игри на волята”, защото целта му никога не е била финалът или победата — той е искал да се наслади максимално на приключението. В този напреднал етап от играта е очаквал, че капитанската битка може да бъде елиминационна, но Венци бил готов да играе, защото не се притеснява от индивидуални сблъсъци.

Френският легионер Венци Цветков отпадна от “Игри на волята”

Пред водещата Ваня Запрянова Венци сподели, че за него Блатото не е лоша локация, защото човек трябва да е наясно, че щом влиза в “Игри на волята”,  гладът е неизбежен. В “След игрите” той заяви, че обича да бъде подценяван от останалите, за да може после да изненада със сила и умения.

Според него тази година има много подготвени жени, но нито една жена не е способна да победи най-силните мъже в “Игри на волята”. Венци е на мнение, че голяма част от участниците тренират повече физически, но пропускат гладуването и оцеляването в лоши условия и даде съвет на бъдещите участници да излязат от фитнесите и да тренират волята си.

Елиминационна битка очаква капитаните в “Игри на волята” тази вечер

Още от 16-17 годишен Венци е започнал да се интересува от френския легион. След като завършва средно образование заминава за Франция, без да знае език, но с желание за развитие. Впоследствие изкарва там над 4 години, като определя легиона за по-трудно преживяване от “Игри на волята”.

Храбрият Венци е живял в институт за деца, лишени от родителски грижи, откакто е бил на 5-годишна възраст, като именно това го е изградил като личност. За него институциите сега са станали много добро място за живеене, и подготвят децата за живота извън тях. Самият Венци никога не е търсил контакт с биологичните си родители.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова