Един член на Дръзките ще бъде отлъчен на Блатото тази вечер

Морска битка очаква трите племена в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Дръзките, Силните и Храбрите ще се впуснат във водна надпревара, след която само най-дисциплинираните ще успеят да се спасят от номинации.

Венци от “Игри на волята”: Мъжете сме по-силният пол

Напрежението между някои от участниците ще започне още преди битката. Бизнесменът Раду и героят за Силните Караолис ще повдигнат въпроса за баланса на силите при Зелените, а за Сините предстои сутрин, изпълнена с очакване на решението кого ще отлъчи новодошлият Борисенко.

Френският легионер Венци Цветков отпадна от “Игри на волята”

Междувременно пристигането на новия изгнаник на Блатото ще даде възможност на изпадналия в немилост Кралев да опита да намери нов съюзник преди предстоящия племенен съвет за отшелниците.

Кои племена ще покорят вълните и кое ще корабокрушира, ще разберете в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова