Акробатът Борисенко реши да отлъчи финансовата мениджърка Анита на Блатото

Ключови грешки в комуникацията при Дръзките изпратиха племето на поредни номинации в “Игри на волята”. Макар да стартираха убедително, Сините не съумяха да изберат правилната стратегия и загубиха оспорваната регата.

Оспорвана регата определя номинираните в “Игри на волята”

В герой за Храбрите се превърна младата студентка Миряна, която умело ръководи кораба на отбора във водата и реши финалната загадка заедно с компютърния специалист Мартин. На второ място завършиха Зелените след неуспешен опит на рисковия мениджър Караолис да подреди пръв пъзела.

Венци от “Игри на волята”: Мъжете сме по-силният пол

Загубата в номинационната битка не беше единствената лоша новина за Дръзките. Новодошлият в племето Борисенко се вслуша в думите на бореца Микяй и доминантната коалиция в отбора и отново изпрати бившата си съотборничка Анита в изгнание на Блатото, където тя ще трябва да се бори за оставането си в играта.

Пристигането на финансовата мениджърка на най-тежката локация в Дивия север даде нова надежда на бизнесмена Кралев, който опита да я привлече на своя страна преди гласуването за изгонване между Блатните по-късно тази седмица.

Френският легионер Венци Цветков отпадна от “Игри на волята”

Кои ще са номинираните участници тази седмица, колко глигани са нужни за опустошаването на един лагер и кои са най-популярните мъже сред женската коалиция при Силните, ще разберете в следващия епизод на “Игри на волята” в четвъртък, 24 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Боряна Димитрова