Легионерът е категоричен, че жена би могла да спечели екстремното риалити ако той я тренира и обучи

Венцислав Цветков е само на 24 години, но вече е бивш френски легионер, прекарал 4 години и половина в парашутното подразделение на организацията. Той е от хората, които се борят докрай и е бил в три военни мисии зад граница, които го подготвят за Арената на "Игри на волята".

След като прекара над три седмици на Блатото, той най-накрая успя да влезе в племето на Храбрите. В капитанска битка, която се оказа директна елиминация, той не успя да се справи с финалния пъзел, въпреки голямата си първоначална преднина. Френският легионер напусна състезанието в изненадващия елиминационен сблъсък, но днес е гост в студиото на „На кафе“, където прави равносметка на представянето си в „Игри на волята“. Разказва, че на Блатото са се хранили основно с джанки и черници, и въпреки че опитва да хване риба със самостоятелно направена въдица, не успява.

Липса на комуникация изпрати Дръзките на номинации в “Игри на волята”

„Блатото е неприятно място, заради липсата на храна. Може да се свикне със студа, комарите. Също така можеш да се адаптираш към мястото. Нямах проблем с комарите, тъй като се скривах в спалния чувал. Комарите идваха към 20-21 ч. всяка вечер и напускаха мястото към 22-23 ч. като стане по-студено. Гладът е през цялото време“, разказва за престоя си на Блатото участникът.

След излизането си от „Игри на волята“ Венци се е почерпил с бургер с картофи, но не успял да им се наслади, заради разочарованието, че е отпаднал от предаването.

„Пъзелите са ми ахилесова пета, но са много факторите да не успея на капитанската битка. Отчитам и напрежението, но това е играта, в която всички ще отпаднем един по един.“

Френският легионер Венци Цветков отпадна от “Игри на волята”

„Това, което много ми харесваше в „Игри на волята“ е, че в началото мен много ме подценяваха, особено на кастингите. Но външният вид не е от значение. Важно е какво имаш в главата и как мислиш. На този етап което виждам в предаването, не мисля, че жена може да спечели „Игри на волята“. Ако един ден аз самият тренирам и обуча някоя жена, то тя може и да успее. „Игри на волята“ е психика, а не само физическа подготовка. Знаем, че жените са много по-издръжливи психически от мъжете“, категоричен е Венци.

Участникът разказва, че още когато е бил 15-16 годишен е разбрал за Френския легион и е бил силно впечатлен. Започнал е да събира информация и да се запознава с бивши легионери. Така узрява в него желанието да се запише в легиона. След като завършва училище, седмица по-късно е във Франция, където се записва в Легиона. Никога не е съжалявал за решението си, защото благодарение на натрупания опит, е това, което е днес.

Повече за тестът, който трябва да премине, за да стане част от легионерите, за научаването на френския език на място и за срещата си с Еманюел Макрон, Президентът на Франция, гледайте във видеото.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова