В изборния ден предаването започва в 16.00 ч.

Опасният чар на Кремена и Магърдич Халваджиян ще превземе студиото на "Комбина" тази неделя по NOVA. В предаването, което в изборния ден по изключение ще започне в 16.00 ч., семейство Халваджиян ще коментира изборите в живота и правото на избор. Един от най-успешните продуценти в България ще разкрие любопитни детайли за новото шоу "Пееш или лъжеш", за филма, който снима в Мексико със звезди като Майкъл Медсън, Уилям Болдуин и Пол Сорвино, и как приятелите стават семейство.

По темата

В деня на изборите за президент в студиото на "Комбина" ще гостува емблематичното лице на Новините на NOVA Ани Салич. Тя ще разкаже за принципите в журналистиката, за опита с годините и за крачката от инфаркт до забавление в ефир. И още – какво видя броени дни преди изборите известната водеща, докато обикаляше страната заедно с Николай Дойнов. Какви са проблемите на хората, решенията и възможностите за избор пред българите.

Броени дни преди финалния голям концерт на турнето си "Цвят лилав 20 години по-късно" Ирина Флорин ще разкаже за вечните хитове, за бягството от рамките и за цветовете на любовта.  

В изборния ден в "Комбина" ще гостува също партия "България без граждани", представена от "Приятели мои" – д-р Мирослав Ненков, Михаил Дюзев и Иво Райчев. 

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Мария Йотова и Краси Боев – тази неделя от 16.00 до 18.00 ч. по NOVA.