Звездата от бразилския сериал Дебора Фабалела омъжена за рокер

Премиерата на един от най-успешните бразилски сериали „Пътят на възмездието” е днес в 15.00 ч. в ефира на Нова ТВ. За успеха на латиноамериканската сага с участието на Дебора Фабалела подсказват всичките 108 номинации и 36 награди за актьорския състав, както и номинацията за Еми за 2013 година. 

В сериала актрисата влиза в ролята на целеустремена и мистериозна млада жена, решена на всичко, за да получи възмездие. В началото на поредицата зрителите я виждат като Рита – момиче, загубило майка си и принудено да живее с любящия си баща Женезио и мащехата й Карминя. Именно Карминя става причина Женезио да загуби всичко, което има, а по-късно, когато почива, тя е жената, която изхвърля Рита на улицата. 

34-годишната Дебора Лима Фалабела не обича да говори за личния си живот с журналистите. В живота извън камерите тя е тих и срамежлив човек. В същото време актрисата е своенравна и непокорна, което се допълва от факта, че е омъжена за рокер, любител на татуировките - Едуардо Иполито от бразилската група Forgotten Boys.

Родена е в артистично семейство в Бело Оризонте, баща й е драматург, а майка й е певица. Кариерата й започва с не голямата роля на Антония в сериала Malhacao през 1998 година. Също така Дебора изиграва и ролята на Естела в бразилския вариант на сериала „Момичета” на компанията SBT. Следват роли в игралните филми Dois Perdidos Numa Noite Suja (2002), Cazuza – O Tempo Nao Para (2004), A Dona da Historia (2004) както и минисериала Um So Coracao (2004) и други. Тази година Дебора Фалабела се снима в игралния филм Primo Basilio, като в момента участва в новия серил на Глобо Duas caras.

Гледайте бразилския сериал „Пътят на възмездието” в 15.00 ч. от понеделник до петък по Нова ТВ.