С Ани Цолова и Виктор Николаев от 6.20 ч. по Нова ТВ

Темите в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България” с Ани Цолова и Виктор Николаев на 10 декември, вторник: 

Домът на отец Иван в Якимово подслони малтретирано жигосано дете. Кой е насилникът? Репортерът Нина Димитрова ще се включи на живо от дома, в прякото включване ще участва и представител на Агенцията за социално подпомагане. 

В предаването във вторник очаквайте репортаж за Цецко, който загуби пръстите си заради измръзване, след като майка му го беше оставила да живее на терасата. Единствено екип на Нова ТВ се срещна с детето месеци след изживения кошмар. Съдът вече отне родителските права на майката, а социалните служби търсят осиновители за детето. 

На живо – село живее в страх. Полицаят го няма, на границата е - повече по темата от репортера Вероника Димитрова. 

Последните събития от размирна Украйна в студиото ще представи Николай Дойнов, специалният пратеник на Нова ТВ в страната. 

Парите на хората и парите на държавата – говорят управляващите и експертите. Гости са Валентина Богданова, депутат от „Коалиция за България” и член на социалната комисия в парламента, финансовият експерт Мика Зайкова и икономистът Красен Станчев.

Идва ли грип? От какво да се пазим? Гост в студиото проф. д-р Тодор Кантарджиев, директор на Националния център за опазване на общественото здраве. 

В „Здравей, България” след 9 очаквайте среща с Владимир Пенев, Евгени Будинов и  Весела Бабинова за спектакъла „Скъперникът" по Молиер.

И още - Преслава Пейчева подарява „Вълшебна нощ" за Коледа.
 
В „Здравей, България” на 10 декември от 6.20 ч. до 9.30 ч. по Нова ТВ.