Денди и Лео са с най-висок зрителски вот

Зрителите на Нова ТВ решиха Ели и Финдо да напуснат Big Brother All Stars в сряда вечер. Гласуването беше оспорвано и продължително, но разделено на два етапа. Първа Къщата напусна Ели към 21.30 ч., а Финдо я последва към 22.50 ч.

Лайв изданието се превърна във вечер на откровенията за Съквартирантите. Те бяха подложени на кръстосан разпит в изповедалнята от коментаторите в студиото с Ники Кънчев.
Гости в студиото на Ники Кънчев бяха певецът Рафи в защита на Лео, журналистката Кристина Патрашкова, която защитава своята любимка Златка Димитрова, а актрисата Елен Колева -  Райна. Катето Евро подкрепи Финдо, Милен Цветков даде своята подкрепа на Денди, а DJ Дамян взе ролята на защитник на Ели.

Денди влезе в словесен двубой с Кристина Патрашкова, която го обвини, че макар да държи на „изящния дискурс” в общуването, се е сдружил с личност, която се е облекчавала в мивката на Къщата, визирайки Киро Скалата. Денди отговори в прословутия си безкомпромисен и хаплив маниер, че постъпката на Киро е била израз на артистична провокация, но Патрашкова не е на ниво да я проумее. Денди разкри и политическите си виждания в отговор на питане от страна на DJ Дамян. Дали това е повлияло на зрителския вот, не е известно, но той получи най-много гласове тази вечер.

Не по-малко емоционална беше Златка Райкова, която сподели, че е влязла в Big Brother All Stars, за да „провери характера си”. Тя се надява, че ще накара родителите ѝ да се гордеят с нея. Тя не скри и болката си, че прословутата фраза „държава на Златките” е получила такова разпространение в България и хората я асоциират с нея.

Райна пък разкри, че не участвала в предишното издание на Big Brother по свое желание, а за да угоди на Константин, което е било и основната причина за нейното „мрънкане”.

Финдо каза, че няма да се откаже от шоуто, за да докаже, че може да устои до края, но зрителите  на шоуто решиха да съкратят неговия престой в Къщата.

Финалната петорка на Big Brother All Stars 2013 са Любомир Милчев-Денди,  Лео, Райна, Златка Димитрова и Златка Райкова. Кой от тях ще бъде големия победител и ще получи  титлата „Най-обичана риалити звезда”, гледайте следващия понеделник - 16 декември, на живо точно в 20.00 ч. само по Нова ТВ.

А дотогава не пропускайте дейли епизодите на шоуто вечер от 20.00 ч.

Ако пък искате да чуете още веднъж какво споделиха риалити звездите тази вечер, гледайте епизода в NovaPlay.