Денди призова зрителите да не се подвеждат от хитрините на фолкпевицата

Тази вечер зрителите на Нова ТВ станаха свидетели на задълбочаване на конфликта между жените в Къщата на  Big Brother All Stars.

Певицата Райна открито изрази съмненията си, че Златка Райкова и Ели  злословят по неин адрес и това ще взриви тихата спалня.

Въпреки  че двете жени отрекоха да са замесени в каквито и да било конспирации, завършилата психология Райна е убедена в правотата си. Според фолкпевицата  именно тя е основната тема на тайните разговори между Ели и Златка Райкова.

Макар да бе отритната от лагерите в Къщата, днес певицата Райна се събуди в изключително добро настроение. По време на сутрешната си тренировка тя даде израз на радостта си и Къщата се изпълни с веселото й припяване. На някои от Съквартирантите обаче това никак не им хареса.

Денди и Златка Райкова приеха ентусиазма на фолкпевицата като поза и стратегия за спечелване на зрителските симпатии.  Денди стигна до там, че отправи апел към зрителите да не се подвеждат от хитрините на фолкпевицата.

Какво ще се случи между Златка Райкова и Райна, ще разберете в следващите епизоди на Big Brother All Stars 2013 в ефира на Нова ТВ.